публикувано на: 16/06/2022

Какво трябва да знаете за SAMSUNG GALAXY A13

Samsung Galaxy A13 5G е наследник на Samsung Galaxy A12, въпреки че предлага доста значителни промени. Като за начало, Samsung най-накрая намали броя на конфигурациите и там, където технически имаше 6 различни опции за Samsung Galaxy A12, ще намерите само Samsung Galaxy A13 5G с 4 GB RAM и 64 GB допълнителна памет. Ако не се нуждаете от най-новите и най-добри скорости, можете също да вземете 4G LTE версия на Samsung Galaxy A13. Той заменя процесора Dimensity 700 с вътрешна опция Exynos 850. Предлага се и в черен цвят чрез повечето оператори или в изключително готин зелен цвят от Samsung (Galaxy A12 се предлага в бял, син и червен цвят).

Достъпният Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 е иновативен смартфон с доста добра камера и множество полезни приложения. Samsung Galaxy A13 цена е достъпен и изгоден смартфон, който е идеален за всеки, който търси лесен за използване и пълнофункционален телефон. Модела е най-новият смартфон на Samsung като има 13MP задна камера, която е идеална за правене на снимки и запис на видеоклипове като предната камера е 8MP и с нея може да си правите страхотни селфита.

Samsung Galaxy A13 има също така и скенер за пръстови отпечатъци на гърба на телефона, така че можете да го отключите само с едно докосване за ваше удобство. Можете също да използвате своя пръстов отпечатък, за да разрешите плащания, която е много важно в днешния дигитализиран свят или да удостоверите самоличността си в различни приложения като банкови приложения, приложения за социални медии и други.

Батерията на Samsung Galaxy A13

Батерията на Samsung Galaxy A13 издържа достатъчно време без да се притенявате дали сте я заредили вчера и дали няма да изгасне телефона ви по време на среща. Телефонът се предлага за закупуване в почти всеки магазин за телефони, така че ако търсите нов смартфон и не искате да харчите твърде много пари, това може да е най-добрият ви вариант.

Актуализациите при Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 пристига с операционна система Android 11 от кутията с One UI кожата на Samsung отгоре. Има корекцията за сигурност от ноември 2021-ва година със системната актуализация на Google Play от юни 2021-ва година. Въпреки че не работи с най-новата версия на Android към момента, Samsung Galaxy A13 ще се възползва от стабилната политика за актуализиране на Samsung. Според Samsung Galaxy A13 5G ще получи 4 години корекции за сигурност и две години софтуерни актуализации.

Една публикация от:
Даниела Иванова